心跳回憶天堂

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
心跳回憶天堂

心跳回憶天堂

4 posters

武器攻擊力一問

陳振聰

文章數 : 3
    注冊日期 : 2009-07-02

武器攻擊力一問 Empty 武器攻擊力一問

發表  陳振聰 周五 7月 03, 2009 11:11 am

最近沖左2把劍,唔知邊把好用

1. +9魔法短劍 (+59吸血)
    2. +10魔法短劍 (+20吸血)

其實邊把好用d阿?

仲有,吸血其實對攻擊力有沒有影響?
    乂雪盈乂

文章數 : 2

武器攻擊力一問 Empty 回復: 武器攻擊力一問

發表  乂雪盈乂 周二 7月 07, 2009 12:10 pm

唔洗問緊係吸血多果把啦
    newbie

文章數 : 10
    注冊日期 : 2009-07-07

發表  newbie 周二 7月 07, 2009 12:52 pm

陳振聰 寫到:最近沖左2把劍,唔知邊把好用

其實邊把好用d阿?

請問我點樣可以知道 吸血可以吸幾多?
    陳振聰

文章數 : 3

發表  陳振聰 周二 7月 07, 2009 1:57 pm

newbie 寫到:
    陳振聰 寫到:最近沖左2把劍,唔知邊把好用

其實邊把好用d阿?

請問我點樣可以知道 吸血可以吸幾多?

有個吸血,吸魔等級的

server set左 最高 吸血50 吸魔30
    你升到吸血50以上都係吸50,,,如此類推
    House_MD

文章數 : 9
    注冊日期 : 2009-07-06

發表  House_MD 周二 7月 07, 2009 2:07 pm

吸魔30 係打一隻怪不斷吸30?
    or 吸隻怪所有mp之後就無得吸?

現在的時間是 周五 五月 17, 2024 6:02 pm